tiistai 4. tammikuuta 2011

joulu

Tais siinä kaikessa kiireessä unohtua nää päivitykset ihan täysin.. Kyllä kiirettä piti. Tein 6 "näköisarigurumi tyyppiä" sukulaisille näihin laatikoihin. Ja kaikki muut lahjat siihen päälle. Tyypit tosin kerkes mennä laatikoihin ja tajusin kuvien ottamisen sitte vasta nyt kun aloin kirjoittamaan tätä tarinaa. Eli siis yritän nyt sitten haalia kuvia edes muutamasta jälkikäteen.
Eipä noillekaan juuri hintaa tullut, mutta esim. äiti oli aivan tohkeissaan. Sinellistä rasiat tais olla jotain euron pintaa kpl ja sitten näitä "skräppäys -papereita", joista leikkasin sitten nämä kuvat ja paljetteja (<3). Tyypit laitoin laatikoihin ja sitten narulla kiinni. Oli kivoja näperreltäviä.

No mitäs mä sit sain joulupukilta? Vaikka mitä. Ennen kaikkea sain UUDEN PUHELIMEN. Vihdoin. Ja kaikkea pientä ihanaa. Niin ja sitte semmosen hierontatuolin tolta avopuolisolta. Sisko oli tehnyt ihanan kettu pipon ! Ja  sitten sain teemaan sopien Fjällravenin vaal. harm. repun. VIHDOIN.Ja sitten mistäköhän se pukki osasi tuoda juuri tämän Mustavan pussukan..? Ken tietää.. Ehkä siks, että taisin olla mukana kun Riihimäen pukki sen mulle osti ja sain itse valita värin. Ihana se kyllä on. En tiedä, mitä sillä sitten tekis, raaskiiko laittaa meikkipussiks vai odotanko vaan kesää ja käytän kassina. Todennäköisesti. Koska. Mmm<3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti