torstai 18. marraskuuta 2010

Pikkupöydät

Muuttaessamme joskus tuossa heinäkuun tienoilla oli hirveä innostus tehdä kaikkea uutta kivaa. Tässä siis tuunaamani pöydät. Alkuperäiset olivat äitini Ikeasta vuonna nakki ostamat pikkupöydät (sarjapöytä), joista tein sitten yöpöydän sekä sohvapöydän.


IKEAn Klubbo -sarjapöytä, 2 osaa 79€

Nykyisin tuossa sarjassa on vain kaksi pöytää, ennen niitä oli 3 (se kolmas näistä meidän pöydistä palvelee nykyään ns. kukkapöytänä... :D). Näistä siis lähdettiin liikkeelle julisteiden, kalustelakan ja spraymaalin kanssa ja tuloksena oli...Audrey pääsi siis palvelemaan meitä makuuhuoneeseen yöpöytänä (meidän makuuhuone on siis alkovi eli siellä on juuri ja juuri tilaa tuolle yhdelle pöydälle ja toinen joutuu tyytymään sitten ikkunalautaan).
Tässä Marilyn, joka löysi paikkansa sitten olohuoneesta sohvapöytänä. Hiemanhan nuo ovat jo elämää nähneiden oloisia. Osittain se voi johtua siitä, että jostain syystä kalustelakka veti julisteen ryttyyn?! En tiedä johtuiko sitten siitä että kalustelakka oli ollut avattuna jo jonkin aikaa vai mistä? Mutta itse olen kuitenkin oikein tyytyväinen näihin. Pöydät olivat kuitenkin jo aika kuluneet ja pinnat olivat täynnä naarmuja ja sellaista joten pöydät saivat kuitenkin uuden elämän tällä. Ja itse tekemiseen ei mennyt kovinkaan kauan aikaa! Lakkaa tosin laitoin varmaan 4 kerrosta ihan vaan varmuuden vuoksi.... :D1 kommentti:

  1. Oi varsinkin Marilyn on aivan upea!

    Opiskeletpa mielenkiintoista alaa ja blogisi näyttää ensivilkaisulta erittäin kivalta. :) Plussaa somasta ruusutaustasta! :D

    VastaaPoista