sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Äitienpäivä

"julkaistu 12 blogitekstiä, viimeisin 3.4...". Mä olen NIIN huono pitämään mitään tämmöistä blogia. Heti kun on vähän "elämää", unohtuu kaikki tämmönen kun on muka niin kamala kiire.. Yritän nyt tosissani petrata tätä blogin pitämistä. Nyt tulee kesäkin ja toivottavasti on energiaa ja aikaa kaikelle kivalle räpeltämiselle. Kohta edessä muutto, joten uudesta asunnosta sitten ainakin postausta tiedossa! Asunnossa on parveke, joten pääsen vihdoin sitten sisustamaan parvekettakin ja kasvattamaan yrttejä (se yks basilika keittiön ikkunalaudalla ei oikein tyydytä mun yrtti-himoani...)!

Mutta tässä siis lahja rakkaalle äidilleni äitienpäivänä. Alkuperäisen idean nuken virkkaamisesta sain jo joskus viime syksynä, kun hurahdin amigurumeihin ensimmäistä kertaa.. Googlen kuvahaun kautta sitten löysin tämän kuvan.


Halusin sitte tosiaan yllättää äidin jollain kivalla lahjalla. Kuitenkin tuli korkeammalta taholta käsky (äiti), että hänelle ei tarvi mitään ostaa ja että meidän (sisko + minä) tulisi käyttää rahamme jotenki paremmin.. No enhän mä sitten mitään ostanutkaan. Paitsi pari kerää lankaa, mutta sitä äidin ei tarvi tietää. :D Ja viikon virkkauksen tuloksena (myös jääkiekko matsit katsottiin koukku kädessä...) syntyi tämä suloinen tyttönen. Kaverit sanoivat sen näyttävän ihan mun äidiltä ja kaipa tuo on ihan tottakin; väkisin nukesta tulee jonkun näköinen, kun sitä jotakin henkilöä varten tekee.


                                                        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti