torstai 26. toukokuuta 2011

Sisustusinspiraatio

Enää n. viikko tässä nykyisessä asunnossa ja sitten päästään muuttamaan uuteen. Remonttihan alkaa jo lauantaina, kun saadaan avaimet asuntoon ja seinät pitäs laittaa uuteen uskoon muutamassa päivässä! :o Onneks ei kaksiossa montaa seinää ole. Hieman on vielä värit hakusessa, mutta maanantaihin mennessä nekin pitäs sitten päättää, että pääsee väriä telaamaan. Mutta tällä hetkellä olen enemmän innoissani siitä, että asunnossa on lasitettu parveke! Eli pääsen VIHDOIN sisustamaan parveketta. (Toki muutenkin muuttaminen on ihanaa, kun pääsee vihdoin toivottavasti sisustamaan ihan oikeesti, tässä yksiössä se on pelkästään ahdistanu....).

Hirveesti olis visioita, joita haluisin partsilla sitten toteuttaa. Suhteen toinen osapuoli toki haluis sähkögrillin, että kaipa tarvii tuohon tahtoon sit alistua.. Mutta haluisin hirveesti jonkun löhöpaikan, jossa olis mukava istuskella ja viettää iltapäiviä esim. lehtiä lukien. Ja kasveja tottakai! Siskolla on jo paprikat kasvamassa, että saan sitten paprikaa ja tomaattia ja pakolliset yrtit! En malta odottaa!!


Menispä viikko nopeasti, että pääsis jo suunnitteleen kaikkee! Tosin, se tarkottais sitä, että mun pitäs olla tälläkin hetkellä pakkaamassa...

1 kommentti: