torstai 1. maaliskuuta 2012

Pinsseilyä.

TAHTOO PINSSIKONEEN! Tämän idean päähäni istutti rakas työkaverini viime viikolla. Ihan intopinkeenä sitten painelin töistä kotiin ja heti googlettamaan ja tutkimaan asiaa. Pettymys oli suuri, kun tajusin, että rahaa pitäs sitte alkaa säästää jo. Ei satu olemaan väh. 500 euroa ylimäärästä tilillä. Harmi. Sitä lottovoittoa odotellessa. ;)

Toki voisi koittaa semmosta lastenversiota, kenelläkään kokemusta noista tommosista muovisista vempeleistä? Vähän kyseenalaistan kyllä niiden toimivuutta, mutta semmosten hinta on n. kymmenesosa tommosesta metallisesta. Jälkikin on sitten kyllä varmaan sen mukainen.
Siis tää konehan on vaan ehdottomasti katu-uskottava. Varsinkin kun vertaa tuohon metalliseen versioon alapuolella.


Joillain järjestöillä tälläkin paikkakunnalla toki saattaisi olla kone, jota voisi mahdollisesti korvausta vastaan lainata, täytyy ehkä vielä tutkia asiaa enemmän? Olishan se kyllä kiva kun olisi semmonen omasta takaa. Tommosiin ihaniin kuviin törmäsin tässä surffaillessani, olis ihana ku olis hirveesti erilaisia pinssejä, joita vois sitte moodin mukaan vaihdella. Kuvat löysin muuten ihanan näköisesti nettikaupasta Beloved. Ihanalta näyttää kyllä äkkiseltää sivutkin, täytyy hieman tutustua tässä paremmin.

Pinssi-idea alunperin tuli siis työkaveriltani, joka toivoi syntymäpäivälahjaksi multa semmosta pinssiä, jossa lukisi "Herätä minut Riihimäellä, kiitos!". Typy kulkee paljon viikonloppuisin junalla yöaikaan ja ainahan siinä on se pelko mukana, että nukkuu sitten oikean pysäkin ohi. Pinssistä on jo visio, laitan kuvan tänne heti kun saan valmista aikaiseksi!

1 kommentti:

  1. Hei, satuin osumaan blogiisi googletellessani hopealusikoita. Itselläni on ollut jo useita vuosia tällainen lasten Badge it -pinssikone, ja vaikka se ei ehkä tehotuotantoa kestäisikään, olen tehnyt sillä jo useita kymmeniä pinssejä silloin tällöin milloin mihinkin ja hyvin on toiminut. Täysi leluhan se on ja kaikki osat ovat muovia, joten varmaan se ennen pitkää sanoo sopimuksensa irti, mutta yhdeksän kymmenestä pinssistä on aina onnistunut ja jälki on ollut ainakin omasta mielestäni ihan hyvä. Tykkään myös siitä, että Badge itin pinssit on pieniä ja söpöjä, sellaiset isot on mun mielestä vähän kolhoja.

    VastaaPoista