maanantai 26. toukokuuta 2014

Makuuhuoneen kesäfreesaus

Tältähän meillä näytti aiemmin...

Hiukan alkoi näyttämään meidän makuuhuone ahdistavan synkeältä. Oli musta päiväpeite, mustat huopatyynynpäälliset ja ulkona paistaa aurinko ja on +28 asteen helle päällä. Pakko oli siis kaivaa hieman vaaleita tekstiilejä esiin. Päiväpeite on hieman kittana 120cm leveään sänkyyn, jossain vaiheessa pitäisi sijoittaa uuteen hieman leveämpään. Mutta pahimmassa hädässä tämä ajaa asiansa paremmin kuin hyvin.







Tämän keltakuvioisen tyynynpäällisen kaivoin Prisman alelaarista -30% alennuksella. Nyt on aurinko olohuoneen lisäksi (keltainen Kuplat) myös makuuhuoneessa!!



Mikäs muu se on mielessä kuin Pariisi... Kohtahan se on jo heinäkuun loppu ja pääsee sinne oikeasti. KAKSI KUUKAUTTA. Mutta sillä välin pitää tyytyä tuijottelemaan tätä Zalando Loungesta tilaamaani tyynynpäällistä.



Jonkun aikaahan me oltiin ilman kattovalaisinta. Edellinen muovinen härpäke joutui väistymään roskikseen, koska sitä ei vaan saanut pyyhittyä pölyistä. Sitten tilalle ostettiin uusi varjostin, jonka piti muuttua oranssista valkoiseksi ja sen jälkeen vuorautua Marimekon Lumimarjalla. Ei onnistunut. Tämän säätämisen jälkeen oli turvauduttava ainakin väliaikaisesti, ylläriylläri, Ikean valaisin valikoimaan. Nyt meillä katossa paistattelee hyvin "Peruspentti" -valaisin. Täysin hajuton, mauton ja väritön... Ehkä joskus raaskisi ostaa tilalle jotain parempaa. 

<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti