perjantai 27. kesäkuuta 2014

Tuunattuun lipastoon vähän Vallilaa

Pariisin matka lähenee ja selvästi on havaittavissa pientä innostusta. Tasan kuukauden päästä ollaan lentokoneessa, JÄNNÄÄ. Eilen epätoivolla yritin opiskella hieman perusfraaseja. Ei taida aivot ja kieli toimia synkassa, koska kuulostin lähinnä virtahevolta. Kamalaa. Ei tulla saamaan kyllä muuta kuin murhaavia katseita paikallisilta (jospa siellä olisi edes jokunen paikallinen kaupungissa, kun pariisilaiset viettävät itse lomaansa juuri samaan aikaan..)

Pariisin säästönorsu on saanut ruokaa aika tasaisesti, eipä me varmaan reissussa nälkään kuolla. Mutta saipa Norsu uuden toverin pienestä norsusta.


Ovatpa he söpö pari. Pieninorsu ei ole vielä saanut virallista säästökohdetta, mutta jollen parempaa idea saa, Michael Korsin JetSet -laukku on ollut kaukainen haave, jota ei ole tullut koskaan hankittua..


Lipastokin (aiemmin tekstissä: Tuunattu lipasto ja tuolit ) sai uudet nahat kangaspalasta, jonka ostin Vallilan outletista Tammistosta taannoin. Oli myynnissä mallikangaspaloja, n. 150cm pitkiä paloja muistaakseni, 5 € kpl. HALPAA.  Etupaneelien kangaspäälystetyt palaset vain nykäsemällä irti (ei juurikaan väkivaltaa ja työvälineitä tarvinnut, kun oli kuumaliima jo hieman päättänyt kuivahtaa...), vanhat liimat pois ja liimalla uudet paikoilleen. Noin vajaan tunnin homma ja taas näyttää lipasto erilaiselta. :)


<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti