tiistai 11. helmikuuta 2014

Kellarin löytöjä


Kotona on vihdoin ja viimein tavarat alkaneet löytää paikkansa. Tässä muuttaessa on huomannut (jälleen kerran..) kuinka paljon tulee kerättyä nurkkiin kaikkea turhaa tavaraa. Onneksi nykyisessä asunnossa on niin vähän asuinneliöitä, että ehkäpä asunnon seinät rajoittaa munkin sisäistä pienenpientä hamstraajaa. Tänään oli kauan odotettu kellarin siivouspäivä ja melkein kaikki ns. "ylimääräiset" tavarat onkin nyt kannettu ylhäältä sinne säilöön.

Olen nyt kantanut kolme viikkoa tavaraa kirpputorille ja myynyt isompia ja huonekaluja sitten facebook -kirpputorien kautta (suosittelen kaikille, yllättävän nopeasti vaihtaa tavara omistajaa ainakin tässä Riihimäen nurkilla!). Mutta edelleenkin kellarissa tuntuu olevan vaikka mitä pois myytävää. Täytyy tässä pitää pientä taukoa tuolla saralla, tehdä välillä vapaapäivinä jotain muutakin ja ottaa projekti niistä vaikka loppukuusta.

Avomiehellä oli kellarissa muutama yllärilaatikko, joita tänään kävin tiivistys mielessäni läpi. Olihan se kivaa availla paperikääreitä, että mitä sieltä mahtaakaan löytyä. Omista pakkauksistaan kun yleensä suurinpiirtein tietää mitä mikäkin paketti pitää sisällään.

Mutta mitä sieltä kellarista sitten tuli tuotua yläkertaan?Aivan ihastuttava lasinen kannellinen rasia. Emmin vähän, "pitääkö vai eikö pidä" asenteella ja sitten kun löysin kannen, olin mä kyllä ihan myyty.

Pitäähän nyt joka taloudessa olla karahvi. En ole mikään kristalli -ihminen, mutta ehkä tässä on nyt tilaisuus totuttaa silmää.
Tämä rasia tulee löytämään paikkansa työpöydältä, että sitä saa katsella päivittäin päivänvalossa ikkunan edessä. Ihana.


 Näiden lisäksi laatikoista löytyi jonkin lasitaiteilijan viinilaseja puoli tusinaa. En saa kaiverruksesta selvää, jos joku on tietävämpi tai parempisilmäinen otan kaiken vastaan! Toisen lasin kaiverruksessa siis Åland ja toisessa Tervakoski. Olisi mukava tietää, kenen tuotoksia nämä on! 
 Kyllä materialisti tulee aina iloiseksi uusista astioista. Aina.

<3Jenulia

2 kommenttia:

  1. Oho, oikein kristallia ;) Ollaan me onneksi jo paljon paremmalla puolella himohamstrauksen kanssa! Multakin katosi pari päivää sitten vielä iso läjä tavaraa muuttavalle pikkuveljelle! Kirppiskamatkin alkaa jo loppua, ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Äläs nyt, kyllä aina mahtuu kaappiin. Sitte kannattaa olla huolissaan, kun joudut siirtymään (ja varmasti jossain vaiheessa joudut...) kesä- ja talviastioiden pitämiseen ja aina ei-sesonki -astiat laatikkoon ja kaappiin piiloon. Ja kesään mennessä on taas vaikka ja mitä kirpparille menevää, se on saletti. ;)

    VastaaPoista