torstai 27. helmikuuta 2014

Kevät

Lumet sulaa, ulkona voi kulkea jo kevätvaatteissa ja päivän parhaita hetkiä ovat pienet hetkittäiset auringonpilkahdukset. Se kovin odotettu ja toivottu kesä tulee kovaa kyytiä. Eikä haittaa yhtään, että on helmikuu eikä talvi koskaan kunnolla edes tullut. Auringosta ja lintujen laulusta tulee järjettömän hyvä fiilis, jota ei lumikinoksista saa ikinä.

Posti toi Yhteishyvän muutama päivä sitten ja siinä oli juttu Polkka Jamin uudesta sisustustekstiileihin painottuvasta Huvila -mallistosta.

Näin pariskunta on kirjoittanut omaan blogiinsa aiheesta:

"Meidät kutsuttiin suunnittelemaan SOK:n omalle House-merkille kevään 2014 mallisto. Huvila -mallistomme kunnioittaa pieniä merkityksellisiä hetkiä ystävien ja läheisten kanssa. Huvilassa nautitaan keväästä luonnon helmassa. Huvila on rennon yhdessäolon ja -kokemisen juhlaa ja hyväntuulista joutenoloa. Tuoreina Kemiönsaarelaisina ja 40-luvun hirsitalon omistajina olemme viime aikoina inspiroituneet vanhoista mansardikattoisista taloista, villiintyneistä salaisista puutarhoista, luomuviljelystä, kuun kierrosta, kuisteista ja lasiverannoista. Huvila-sarjaan kuuluu monipuolinen valikoima kattaus- ja kodintekstiilituotteita. House Huvila on Limited edition-mallisto, joka on saatavilla rajoitetun ajan."Aivan mielettömiä. Jopa ns. koiraihminen sulaa näille mustille kissoille aivan täysin ja luulen, että kesän ajaksi täytyy vaihtaa Marimekon suihkuverho sivuun ja nostaa sateenvarjon suojissa lymyilevä kisu kesäkaudeksi. Loistavat printit ovat Kristiina Haapalainen ja Sami Vähä-Aho nyt suunnitelleet, osuvat ja uppoavat.

House -mallistoa myyvät siis Prismat ja Sokokset eli ihan omalla kauppareissullaan saa näitä edullisia sisustusuutuuksia ostettua. Parastahan tuotteissa on tietenkin printtien lisäksi edullinen hinta. Nyt siis edullisia ja ehdottomasti kauniita hankintoja edessä. Myyntiin tuotteet tulevat 3.3., mutta Sokoksen verkkokaupassa ainakin näytti jo jotain tuotteita olevan.

Meidän asunnossa on tällä hetkellä sisustuksessa keltaista ja violettia. Näin kevät aikaan varsinkin keltainen näyttää olevan se väri, johon ensimmäisenä käsi tarttuu. Tuoreita tulppaaneja on pakko olla koko ajan maljakoissa, niistä tulee ihanan keväinen fiilis. Ja mikäs sopisikaan meidän olohuoneen kattoon paremmin kuin...


..Yki Nummin keltainen Kuplat -valaisin. Tällä hetkellä sattuu olemaan Hobby Hallissa tarjouksessa, joten ehkäpä tuo pitkäaikainen unelma pitää sitten toteuttaa.

<3 Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti