torstai 6. helmikuuta 2014

Uutena ja ehompana.

Kaikista paluun yrityksistä huolimatta paluutani on aina kestänyt sen yhden tekstin verran. Mutta tässä elämäntilanteessa blogin pitäminen sopii mulle enemmän kuin hyvin, joten nyt ryhtiliike ja blogi osaksi arkea! Ehkä pieni ulkoasun muokkaus ja uudistaminen innostaisi naputtelemaan tässä uuden Asus-läppärin ääressä useammin. ;)

Mitä on tapahtunut sitten vuoden 2012? No aika paljon. Juuri tajusin eilen illalla täyttäväni syksyllä 25 vuotta, että.. Uusia ystäviä on uinut lähipiiriin ja vanhoja kadonnut ja palannut. Tässä välissä on tullut muutettua kahdesti ja nyt mulla on ihan tuore ja maailman upein avopuoliso.

Nyt siis olisi tiedossa pesänrakennusta ja todellakin postauksia tähän liittyen. Paljon on sisustettava ja tuunattava, että joskopa kesäksi saisi kodin silmää miellyttävään tilaan (toki eihän sisustaja ole koskaan valmis oman kotinsa suhteen..).

Sisustajana mun oma tyyli on aikalailla kokeileva. Tykkään skandinaavisen selkeistä tuotteista ja hyvästä muotoilusta, mutta ääripäänä myös hyvin orientaaliset kuvioinnit ovat mun juttu. Haptisuus on tietenkin myös tärkeää onnistuneessa sisustuksessa kuten käsillätekijälle elämässä yleensäkin. Ääripäät kiehtovat, tälläkin hetkellä meillä on ikkunassa samettiverhot ja kontrastina haluaisin tänne myös karheita ja ns. 'raffeja' pintoja. Näitä yhdistelemällä saa aikaan mukavia kontrasteja, jotka lisäävät sisustuksen syvyyttä ja kiinnostavuutta.

Tässä nyt hieman inspiraatiokuvia tähän aamupäivään!

Tuolit eivät nyt ole upeimmat mahdolliset, mutta tässäkin kuvassa rakastan valkoisen selkeän pöydän ja jakkaran sekä toteemin (sekä tuolien) tuomaa keskinäistä kontrastia ja erilaisia pintoja.

Ehkä vähän jo mauton, mutta olishan tommonen oviaukko ainakin huomiota herättävä!

Harmillisen huonolaatuinen kuva. Eames Lounge nojatuoli ja rahi yhdistettynä tuohon ihanaan kupoli-valaisimeen, raffiin puuhun ja valkoiseen tiileen, avaraan tilaan ja isoihin ikkunoihin. Voin vain kuvitella miltä tila näyttäisi tuolta rappusilta päin ja mihin nuo suuret ikkunat avautuvat..

Ainahan se on mielessä, puulattia. Aika ruma tässä, mutta tässä kuvassa on taas hauskoja esineitä ja kivasti yhdistelty tekstiilejä. Ei sisustaminen saa olla liian vakavaa, vaan pitää uskaltaa pitää myös hauskaa.

Nyt on nautiskeltu riittämiin aamuteetä ihanien sisustuskuvien parissa ja pitäisi varmaan hyökätä tämän asunnon pariin. Viikko sitten muutin tavarani 56:sta neliöstä 46:n avopuolisoni tavaroiden lisäksi, joten voitte vain kuvitella ja arvailla kaaoksen määrää.. Kuvia sitten heti kun tavarat alkavat löytää paikoilleen!

<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti