maanantai 17. helmikuuta 2014

Viiden kuukauden odotus..

Mitä tapahtui viikonloppuna? Lauantaina ystäväni kutsui meidät ystävänpäivä-syntymäpäivä-tupareihin! Hirmuisesti oli kaikkea hyvää syötävää! Jossain vaiheessa iltaa tuli pieni suru, kun en ottanut omaa kameraa mukaan, jotta olisin voinut kuvata noita herkkuja ja tunnelmaa. Talo oli rakennuksena kiehtova ja ainoa remontoitu osio (varmaan n. 1 / 8  osa talosta) oli ennen kaikkea kodikas ja tyylikäs. Tässä hieman lainattuja kuvia koti nro 11 :sta blogista, ehkäpä sinne jossain vaiheessa ilmestyy kuvia myös tästä illasta!
Pienen pieni kojootti-koira. Äärettömän herttainen tapaus.Mutta mitä meillä on tapahtunut? Pitkän haaveilun tuloksena ostettiin Palaset Säästönorsu.


Ja tottakai pitää olla jokin säästökohde. Lähinnä kevyestä vitsistä kasvanut ajatus ja lopputuloksena...ME LÄHDETÄÄN PARIISIIN! Disneyland Paris, Louvre, Moulin Rouge.. Ehdottomasti tiedossa hyvää ruokaa ja viiniä sekä suunnatonta vuosipäivän söpöilyä. Päiviä ei ole lyöty lukkoon eikä matkoja ostettu tai hotellia varattu, mutta oon aivan pähkinöinä pelkästä ajatuksesta!<3Jenulia

2 kommenttia:

  1. Jiihaa, minut on linkitetty! <3 Ja voi, ronsu on korvamerkitty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hei, nyt mun blogihuudeilta löytyy kekkerikuvia!

      Poista