maanantai 7. huhtikuuta 2014

Iittala Taika 2014

Kuva lainattu netistä

Hieman niitä tuli jo tammikuussa, ja ensi viikolla niitä tulee lisää. Iittalan Taika-sarjan uutuuksia! Taikan (vuodelta 2006) kuvio on Klaus Haapaniemen käsialaa, Heikki Orvolan suunnitteleman Aika -sarjan pohjalle. Itse aloitin sarjan keräämisen mustavalkoisena nelisen vuotta sitten. Ostaminen on junnannut hieman paikallaan, ehkä osittain sen takia, että tuotannosta ei ole poistunut tai tullut uusia osia.

Mutta tammikuussa myyntii tulivat 41cm tarjoiluvati, kaadin, uusi ruokalautaskoko (27cm) sekä juomalasit. IHANIA. Keittiön puolelle tuli myös keittiöpyyhkeet, muuhun kodin sisustukseen mohairvillaiset tyynynpäälliset.Ja nyt ensi viikolla pääsemme nauttimaan lisää uutuuksista. Joitain osia on ollut mahdollista ostaa jo ainakin Esplanadin myymälästä. Pääosin nämä osat ovat olleet myynnissä viennissä aasiassa! Osat ovatkin suunniteltuja varmasti aasialaisten ja heidän ruokakulttuurinsa innoittamina. Sarja on suosiossa varsinkin japanilaisten ja kiinalaisten keskuudessa, joten pienet dippikupit, posliiniset keittolusikat ja pyöreämpi linjaiset muodot ovat vain loogista jatkumoa.
Kulhojen uusi muoto on hyvin samankaltaisen oloinen kuin Arabian 24H -sarjan muotokieli. Pienet vadit ovat ihanat ja keittolusikoita on ehdottomasti saatava!

<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti