keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Lokkia kevääseen

Tiedostan, että turha rahanmeno on yleensä seurausta lauseesta: "..pikaisesti poiketa tossa kääntymässä..".. Niinpäniin. Oon niin heikko. Yleensä tuon lauseen sanomisen tai ajattelun jälkeen ei kannattaisi mennä kauppaan sisään. Tai vaihtoehtoisesti verkkokauppaan. Vieläkään en kyllä ole tilannut H&M Homesta muutama postaus sitten hehkuttamiani keltaisia riikinkukko -tekstiilejä.. IHME!

Mutta kävinpä tuossa taannoin paikallisessa "Marimekon myymälässä". Myymälä ei siis virallisesti ole Marimekon myymälä vaan kulkee nimellä Marikko. Heillä on siis valikoimassa Marimekon tuotteiden lisäksi myös muutakin, esim Lennolin tekstiilejä.

Sieltähän sitten tarttui mukaan pieni pala kangasta.. Mitäänhän ei pitänyt ostaa.

Alunperin ihastuin tähän:

Kuva: Marimekon verkkokauppa

Kurjenpolvi jostain syystä sulatti mun sydämen aivan samantien. Oikeasti printin kuvio on keltaisempi, ei näin okrainen. Mutta silti semmonen hieman sahramin sävyinen, että taitaapa olla sitten loppukesän-alkusyksyn Must have -ostos..

Ja lopulta myyjän ympäripuhumisen seurauksena ostin tätä:

Kuva: Marimekon verkkokauppa

 Lokki -kankaan väritys sopi meille paremmin tällä hetkellä. Vaikken printistä itsessään hirmuisesti tykännyt, mutta värin kirkkaus sai muuttamaan mieleni.Aloinpas sitten saman tien hääräämään uusia tyynynpäällisiä. Ja ei ollut mitään kivaa yhdistelmäkangasta kaapissa ennestään, mutta silti piti päästä ompelemaan.. No yritin ensin 40cm tyynyyn perustyynynpäällistä. No eihän siitä sitten mitään tullut ja ompelin lopulta kankaanpalat väärin päin toisiinsa kiinni.. Mutta onni onnettomuudessa siinä ratkoessani muistin ostaneeni muutama kuukausi takaperin Vahinkotavarakeskuksesta Lennolin sisätyynyjä. Tyynyt ovat suorakaiteen muotoiset (about 20 x 40 varmaankin..) ja ehdottomasti oli parempi idea tehdä näihin uudet tyynynpäälliset.Ja kivaa pieni piristystähän siitä taas tuli. Printti "onneksi" hieman katosi, kun tyynyt ovat niin pienet. Siitä tuli lopulta jopa ihan kiva.

<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti