torstai 10. huhtikuuta 2014

Pieniä hankintoja

Meillä joillakin elämää vaikeuttaa tuotteet, jotka eivät varsinaisesti ole sisustustuotteita, mutta tukevat oleellisesti sisustuksen kokonaisilmettä. Esimerkiksi, kuinka monet kerrat olet tuskaillut siivousosastolla, kun siivousvälineet (tiskiharjat, siivousliinat..) ovat niin äärettömän typerän värisiä ja näköisiä? Niin minäkin. Ja varmasti joka kerta uudelleen.Nyt kuitenkin tuskani on päättynyt ja siivouksesta tuli kerta heitolla mukavempaa! Taannoin tuli asioitua Hyvinkään Willan Tigerissa .
 
Ja löysin kivoja siivousliinoja! Niitä ei koskaan ole liikaa ja ne eivät koskaan ole liian söpöjä. Kerran aiemmin olen jo ostanut Tigerista siivousliinoja aivan täpinöissäni ja nyt osui juuri sopivia "uuteen" kotiin ja ennen kaikkea pääsiäisen aikaan!

Tämmöisiä hieman folklore -henkisiä lintuja.....Ja pääsiäisen tipusia!


Liinat ovat suuria ja ne voikin oikein hyvin leikata puoliksi, joten paketista saa 8 hyvän kokoista siivousliinaa. Hinta taisi olla maksimissaan 2€ /pkt. Kyllä näillä kelpaa siivota vessaa!

Kevät tipuja näyttää olevan tarjolla myös serveteissä 1€/pkt !


Samalla reissulla tuli haettua Clas Ohlsonilta uusi jatkojohto. Ei haittaa, että jatkojohdot yleensäkin olisi kivannäköisiä. Perus valkoinen jatkojohto menee rumannäköiseksi ja ne ovat ennen kaikkea TYLSIÄ! Nämä tekstiilipäällysteiset jatkojohdot ovat siis vastaus ainakin meidän tarpeeseen. Linkistä pääset suoraan verkkokaupan Northlightin jatkojohtoihin. Ihania värejä ja kuoseja.
Hintaa jatkojohdolla on 18€, joka on 15€ enemmän kuin tavallisella valkoisella nelipaikkaisella jatkojohdolla. Mutta onko sillä hinnalla nyt väliä, kun se on noin kiva?

<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti