maanantai 24. maaliskuuta 2014

H&M - sisustuksen kevätuutuudet

Yleensä en edes aivasta H&M:ään päin, mutta onneksi tällä kertaa tein poikkeuksen ja käväisin H&M Homen sivuilla katsomassa uutuuksia. Ja voi mitä keväisiä ihanuuksia sieltä löytyikään! Suuri osa näistä kuului Spring Essentials -mallistoon sekä olivat ns. Conscious - kestävämpää muotia. Conscious tarkoittaa ainakin näiden Peacock -tekstiilien kohdalla 100% luomupuuvillaa.

Tässä kuvassa nostettu vaikka mitä kivaa. Yhdessä tietenkin aivan kaamea kokonaisuus, mutta tahtoo ton käsipyyhkeen, pöytäliinan, mukit, lautaset, essun taustalta.... Ihanan keväisiä ja pääsiäis-aiheisia olematta kukkoja, kanoja ja pupuja!

Pöytäliina 145 x 200  14,95€

Keittiöpyyhe 50 x 70  3,95€

Essu  9,95€

Keittiötekstiilien ohella löytyi myös keramiikkaa keittiöön.. Ja miksei vaikka kylpyhuoneeseen hammasmukiksi, pumpulilapuille sekä -puikoille..

Painokuvioitua keramiikkaa. Konepestävää 100% kivitavaraa. Nämä keltaiset ja musta-valkoiset sulattaa tän sydämen! Vadelmia.. Tulisipa jo kesä.

Oriental -kuvioidut astiat: muki (korkeus 11cm) / kulho (korkeus 6,5cm) / lautanen (20cm)  4,95€

Tätä keramiikkapurkkia löytyy myös vaaleanpunaisena. Korkeus 6 cm  6,95€

Sileäpintaiset ovat hiukan halvan näköisiä ja äkkiä menevät varmasti pahannäköisiksi rasvaisista sormenjäljistä.. Mutta tämä nypyläpintainen rasia sopisi meille ainakin äärettömän hyvin. Vaikka korurasioiksi epämääräiseksi rykelmäksi senkin päälle. 6cm korkea purkki  4,95€, 10 cm  9,95€


Löytyipä sitten kivoja tyynynpäällisiäkin.

Pesty painokuvioitu 100%  pellavakangas, 50 x 50. Taaemman värit valkoinen (kuvassa), beige sekä vihreä. Etualan tyynyä myös sini-vihreä väritys, sen koko 40 x 40.  14,95€
Enpäs tiedä joudunko joustamaan omista periaatteissani tässä kohtaa. Koska hirmuisesti tekis mieli laittaa vähän pääsiäistä, keltainen kun sattuu muutenkin meille tänne sopimaan ja riikinkukot ovat kestosuosikki. Katsotaan pystynkö hillitsemään itseni vai ratkeanko..

<3Jenulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti